Indlæser...

Capita Spring Break - Powder Glider 21/22

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Profil Twin Rocker-Camber-Rocker
Stil Powder, Carve
Form Directional
Flex Medium
Type base Sintered

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Gå tilbage til snowboardingets oprindelse og surf på pow! Ultralight Powder Displacement Snowcraft er en hyldest til snowboardingens tidligere dage, som Corey Smith har skabt den. Hver længde indebærer en anderledes, bizar outline, der sikrer masser af flydeevne i pow takket være Surf Rocker Profile. Skinless Core Ash Woodgrain Topsheet er 220 mg lettere end normalt. God fornøjelse i din søgen efter den perfekte bølge

Detaljer

PROFIL

  • Surf Rocker Profile
    Surf Rocker har en kontinuerlig buet spids og hale inspireret af det moderne design af mange af nutidens bedste surfbrætter - flad gennem indsatsen med glat buet spids og hale. Den blide lave vinkel giver mulighed for maksimal flydeevne og kontrol.


CORE

  • Surflite 3.0 Core
    Surflite core™ blev designet udelukkende til vores nye spring break powder boards for at skabe en stærk, let og flydende kerne, der floater til toppen af det dybeste powder. I surfbrætdesign vil et tykkere, mere opdriftsdueligt bræt hjælpe brættet med at float meget lettere end et tyndt tæt bræt. Med denne inspiration har vi udviklet og nu udviklet en industri-first kerne. Da hvert spring break powder board har en unik form, har hver surflite core™ en unik tilpasning af blokeret balsa og strategisk placeret poppel i hele boardet. I et udviklingssamarbejde med union binding company har vi indarbejdet smedede carbondiamantplader i kernens indsatsområde, hvilket har skabt den mest højteknologiske og opdriftssikre kerne nogensinde.


FORSTÆRKNINGER

  • Carbon Fleece Power Shield
    Disse to carbon fleece power pads er skjult under bindingerne for maksimal power. Dette resulterer i mere power til ollies og stabilitet under fødderne. Torsionsstivheden påvirkes ikke af dette, hvilket gør den tilgivende.

  • Holysheet Fiberglass
    Den helt nye holysheet fiberglass-konfiguration har nye fibervævninger med høj trækstyrke og lavt elasticitetsmodul. Med et højere antal rovinger i den samme vægt af glas kan du få et stærkere og mere responsivt board uden at tilføje ekstra vægt. Triaxial glasfiber er placeret oven på kernen og biaxial glasfiber nedenunder, hvilket skaber en perfekt blandet tur samtidig med at styrke og holdbarhed øges. Kombiner denne layup med magic bean-harpiks og et af de mange additiver, vi har til rådighed, og du får et højtydende bræt, der er skræddersyet til at imødekomme din kørestil.

  • Magic Bean Resin
    Dette helt nye harpiksystem er udviklet over en treårig periode og har et bioindhold på 60 % vedvarende landbrugsråvarer, der er fornyelige. Det er plantebaseret, der ikke konkurrerer med primære fødevarekilder, og det produceres uden affald eller drivhusemissioner. I produktionen har det et lavt temperaturkrav med et højt udbytte. Dette harpiksystem er poppy, kraftfuldt og ekstremt holdbart. Magisk bønneharpiks giver meget stærkere og mere stive kvaliteter, der gør det muligt for os at mindske trækernetykkelsen. Vores fokus er at spare trækernevægt ved at øge harpiksens ydeevne. Det betyder, at du får et lettere bræt, samtidig med at du opnår et højere energiudbytte.


TOPSHEET

  • Skinless Core Ash Woodgrain Topsheet
    Et
    træ-topsheet med et unikt touch, designet af Capita. Den største fordel ved dette topsheet er, at det er 220 gram lettere end standarden

  • PLT Topsheet Technology
    PLT-maskinen sidder i et hemmeligt, skjult hjørne af fabrikken bag to meget uanselige, ubeskrivelige metaldøre. PLT-maskinen er så hemmelig, at med undtagelse af dens opfinder, Michi Kollmann, skal alle besøgende i lokalet være fortrolige med et hemmeligt håndtryk, der hele tiden skifter. PLT-teknologien er eksklusiv for CAPiTA MFG og binder på magisk vis topsheetet til et allerede presset snowboard. Det er magisk, fordi resten af verden sætter deres topsheets på med lim, varme og tryk under presningen. Det får glasfiberstrukturen nedenunder til at skinne igennem topsheetet. Og fordi ingen ønsker at bruge deres hårdt tjente penge på et ujævnt snowboard, smører mange firmaer deres topsheet med en tyk giftig lak for at udjævne tingene. Ikke alene er dette materiale HÅRDT og kan potentielt udvikle grimme hårrevner, men det er også virkelig usundt for arbejdsmiljøet. PLT-maskinen giver en fjerlet, glat, højglansfinish uden alt det giftige dødvægtsmateriale.

  • Multitech™ Level 3 DeepSpace™ Silkscreen + PAM16000™ Topsheet


BASE

  • Powder Drive Base
    Dynamisk og holdbart, let at vedligeholde og pålideligt, dette underlagsmateriale er elektrisk gennem træerne og hurtigt over fladerne. Med egenskaber fra både sintret og ekstruderet underlagsmateriale blev Powder Drive underlaget udelukkende formuleret til det ekstra brede chassis i Spring Break Powder Division og blev designet med pulverlivsstilen i tankerne.

  • Multitech™ Silkscreen + Die-cut Base


SIDEVÆG OG KANTER

  • Blended Radial Sidecut
    Blended radial sidecuts har en enkelt radiusbue gennem midten af brættet kombineret med en specialdesignet blendzone ved kontaktpunkterne. Ved at variere længden af disse blendzoner og skræddersy dem specifikt til visse aspekter af kørslen forbedres et bræt betydeligt i dets ydeevne.

  • Waterjet Cut ABS1000 Sidewalls
    Waterjet-skæring giver en stærkere ABS-sidewall, da ABS'en fræses til designspecifikationerne i stedet for at blive bøjet til den endelige form. Processen producerer også nul varme, så materialets kemiske struktur forbliver intakt.

  • 360 graders HRC48-stålkanter

Capita Spring Break - Powder Glider 21/22 Sizechart
Size (cm) 158
Effective Edge (mm) 949
Tip Width (mm) 315
Waist Width (mm) 269
Tail Width (mm) 278
Sidecut Radius (m) 6.9
Stance Range (mm) 639
Rider Weight (lbs) 140-200
Width Regular