Indlæser...

Burton Lexa 23/24

16%
Kun %1 tilbage
As low as 2.067,08 kr. Regular Price 2.458,59 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Flex Medium/Stiv
Stil Park, All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Nee
Binding System Straps

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Burton Lexa Re:Flex Snowboardbindinger til kvinder er et af de bedste valg for en lang række professionelle ryttere, da de kan prale af deres legendariske ydeevne på alle terræner. Eksperimenter med hi-back's nul fremadrettede hældning for at få en mere legende fornemmelse. Drej remmene for at få en støttende pasform, der vugger foden og arbejder sammen med hi-back for en ensartet, responsiv følelse. Til den mellemliggende til avancerede all-mountain-rytter. Hvis du er på udkig efter endnu mere komfort og respons, kan du måske vælge Lexa X.

Detaljer

PERFORMANCE

Single Component Baseplate er fremstillet af én komponent for at sikre ensartet følelse og transmission. Den 30 % korte glas/nylon-komposit giver bindingen en masse kontrol, men bevarer sin legende kant.
Highback er medium stiv, hvilket gør dette til en perfekt all-mountain-binding til mellemliggende og erfarne ryttere. Det skrå design på Highback understøtter den naturlige form og konturerne af underbenet. Kørere, der kan lide en legende fornemmelse, vil bruge "Zero" Forward Lean. Du har dog også mulighed for at give din High-back en mere fremadrettet hældning for at opnå bedre kontrol, når du carver eller kører i et iskoldt rør.
Enkelheden ved en hi-back i ét stykke betyder øjeblikkelig respons. Afhængigt af bindingstypen varierer stivheden fra blød (Freestyle) til hård (Freeride).

  • Grundplade: Enkeltkomponent, 30% kort glas/nylonkomposit
  • Hælkappe: Glasfiber
  • Høj ryg: Enkeltkomponent-høj rygkonstruktion, DialFLAD

COMFORT

Hammockstrap 2.0 tilpasser sig bådens kurver, men skaber ikke trykpunkter. Den passer bedre end den første "normale" hængekøjestrop på grund af de ekstra udskæringer.
Supergrip Capstrap er en 3D-præformet capstrap med ekstra greb, der kan bruges som capstrap og tårem.
FullBED-dæmpningspladerne giver dæmpning over hele foden og er ikke kun designet til at være behagelige, men også til at holde dine fødder på jorden. De er også designet til at reducere træthed og krampe i fødderne.
Flex Slider gør det endnu nemmere at spænde remmene. Den nye molekylære rem gør det muligt at åbne hælremmen helt, hvilket gør det endnu nemmere at komme ind i skoen.

  • Ankelrem: Hammockstrap 2.0 med Flex Slider
  • Tårem: Supergrip Capstrap
  • Fodseng: Re:Flex FullBED

BRUG

Alle Burton Re:Flex-bindinger er kompatible med Burton EST Channel-systemet. Bindingen leveres som standard med en Re:flex-skive, en kanalskive og monteringsbeslag. En Philips-skruetrækker er nødvendig for at montere bindingen.
Med Re:Flex-skiverne kan du montere bindingerne på alle 4x4- og 4x2-indsatsmønstre
Med kanalskiverne kan du montere bindingerne på Burton-kanalen.
Re:flex giver mere flex, følelse og dæmpning end normale skivebindinger.
De glidende spænder gør det nemt at træde ind uden besvær.

  • Burton Re:Flex
  • Disc: Re:Flex & Channel Discs
  • Spænder: Glat glidende spænder
  • Justering: DialFLAD

SIZECHART

 Burton Women's Bindings Sizechart
SizeUS UK EUR Mondo 
S 4 - 6 2.5 - 4 34 - 36.5 21 - 23
M 6 - 8 4 - 6 36.5 - 40 23 - 25
L 8 + 6 + 40 + 25 +