RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Borealis Alpine Pro 23/24

20%
Kun %1 tilbage
As low as 5.089,60 kr. Regular Price 6.362,00 kr.
20%
Inkl. moms.
Specifikationer
Profil Twin Rocker-Camber-Rocker
Stil All-Mountain, Freeride
Form Directional
Flex Medium/Stiv
Snowboard Core Types Poplar, Bamboo
Kernetilføjelser Carbon, Basalt
Type base Sintered +
Snowboard Binding Montage 2 x 4
Snowboard Fibre Kerne Triax
Snowboard Sidewall PU

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Borealis Alpine Pro er deres seneste samarbejde med Clément Bochatay. Denne directional er til big mountain-ryttere, der kan lide at lave tricks mellem to klippeafsatser. Det giver dig mulighed for at svæve i dyb pudder og køre switch. De subtile progressive radier, der skifter fra effektiv kant til kontaktpunkterne, kombineret med milde Sidewaves giver greb og kraft på kanten, uden at skabe modstand eller ubehag. Et solidt big mountain deck, der forbliver alsidigt til BC freestyle og komfortabel piste-cruising.

Detaljer

PROFIL

 • Camrock
  Denne profil er ideel til dyb powder float og solidt greb på hård sne. Lang rocker foran, der starter fra den forreste insert pack, mild camber ned til den bageste insert pack og kortere rocker mod halen for lettere sving og switch landinger.


KERNE

 • Element Core
  Ultralet trækerne lavet af poppel, bambus og lodrette basaltbjælker for ekstra pop og respons. Så godt som det kan blive.


FORSTÆRKNINGER

 • Carbon Power Beams
  Vores omhyggeligt undersøgte kulstofforstærkningsmatrix er designet til hvert bræts behov. Uanset om målet er at øge pop, stabilitet eller præcision, er disse bjælker centralnervesystemet i din tur, hvilket gør den mere dynamisk og hurtig.

 • Triax Glass x2
  Denne komposit er vævet i 3 forskellige vinkler, hvilket giver boardet præcision, reaktivitet og stabilitet. Høj stabilitet i længderetningen og vridning.


TOPSHEET

 • DNA Bioplastic Topsheet
  Plantebaseret (50%) organisk topsheet med forbedret modstandsdygtighed over for stød og lav sneklæbeevne, hvilket gør det muligt at glide gennem pulver med mindre friktion.


BASE

 • Struktureret P-Tex 5920 grafitunderlag
  Denne førsteklasses base med høj molekyletæthed er simpelthen det bedste base-materiale, der findes på markedet. Opnå lynhurtige hastigheder i ethvert terræn og ved enhver snetemperatur. Høj modstandsdygtighed over for stød og god voksabsorption.

 • Fabriksvokset med One Ball Green
  Borealis boards er klar til at shredde ud af æsken. Fabriksvokset med One Ball Green.


SIDEVÆG & KANTER

 • Sidewaves
  Ekstra kontaktpunkter tilføjet til sidecuttet giver mere sikkerhed og fantastisk greb på hård sne og is. Meget lig Magnetraction.

 • Liquid Walls
  En sidevæg, der hældes direkte ind i kernen under produktionsprocessen. Den påføres i flydende form, og når den størkner, er den mere eller mindre skudsikker.

 • Kanter af genbrugsstål
  Alle Borealis splitboards og nogle af deres snowboards er bygget med genbrugsstålkanter. Dette board har genbrugsstålkanter, som er holdbare, stærke og har en minimal indvirkning på miljøet.


ANDRE

 • Zero-VOC Resin
  Dette board er samlet med en Zero-VOC Resin, som er et langtidsholdbart og højtydende alternativ til klassiske epoxyharpikser.


SIZECHART

Borealis Alpine Pro 23/24 Sizechart
Size 162
Nose Width (cm) 30.0
Waist Width (cm) 26.0
Tail Width (cm) 29.5
Nose Length (cm) 23
Tail Length (cm) 18.5
Sidecut Radius (m) 8.5
Effective Edge (cm) 120.5
Set-Back (mm) 20
Weight range (kg/lbs) 70-95+ / 154-209+