RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Black Diamond Jetforce Pro 35L

Til 15%
Kun %1 tilbage
As low as 7.650,16 kr. Regular Price 9.035,85 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Jetforce Pro på 35 liter er en rummelig airbagpakke, der er designet til professionelle snesikkerhedsfolk og backcountry-rejsende, der kræver masser af opbevaringsplads. Jetforce Pro-systemet øger sikkerheden i backcountry, og det modulære system giver dig mulighed for at fastgøre forskellige boosterpacks, hvilket gør denne airbagpakke ekstremt alsidig.

Desværre kan vi kun sende Jetforce Airbags inden for EU.

Detaljer

Pakken på 35 liter har en dedikeret lomme til avy-værktøj og masser af opbevaringsplads til ekstra lag, vand og andet udstyr, og pakken er modulopbygget, så du har mulighed for at købe en 10-liters, 25-liters og 25-liters splitboard-boosterpakke, som du kan sætte på JetForce-systemet for at opnå endnu mere alsidighed. Packens isværktøjsfastgørelse sikrer dit vigtige udstyr, mens det indbyggede skibestigelsessystem gør det muligt for airbaggen at udløses, når der er monteret ski. Hoftebæltet er også udstyret med en nydesignet benrem, som nu kan trækkes ind og har en karabinhageclips til hurtig fastgørelse til hoftebæltet.

  • JetForce-teknologien er indbygget; genopladelig, rejsevenlig og ekstremt holdbar
  • Dedikeret avy-værktøjslomme og enkelt isøksefastgørelse
  • Diagonal skibærer, der kan skubbes væk, så airbaggen kan udløses, mens skiene er fastgjort
  • Hjelmholder, lomme til opbevaring i hoftebæltet og intern lomme til tilbehør
  • Den nydesignede benrem er indtrækkelig med en let anvendelig karabinhageclips til hurtig fastgørelse
  • Volumen: 35 L
  • Vægt: S/M 2,96 kg, M/L 3,06 kg

Jetforce Pro

JetForce Pro lavineairbagsystemet er nu mindre og lettere og har Bluetooth-funktioner til nemme opdateringer.

JetForce-teknologien er stadig genopladelig og rejsevenlig og har flere udfoldelser med automatisk deflation for at skabe en luftlomme og har en automatisk selvdiagnose, men nu er det opdaterede system med lavere profil placeret lavere, hvilket forbedrer den måde, hvorpå rygsækken bæres. Med tilføjelsen af Bluetooth-tilslutning kan du opdatere softwaren direkte via PIEPS-appen på din smartphone og tilpasse indstillingerne. Deploy-udløseren har statuslys og kan skiftes til enten venstre eller højre skulderrem, og du kan justere højden efter personlige præferencer. Hele systemet er modulært, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre en 10-liters, 35-liters eller 25-liters splitboard booster pack til JetForce Pro-systemet, hvilket gør denne airbagpakke ekstremt alsidig.

  • Bluetooth-forbindelse giver mulighed for nem software- og systemopdatering med en smartphone
  • Den nydesignede JetForce-teknologi er mindre, lettere og omplaceret for at give bedre bæreevne
  • Rejsevenlig