Indlæser...

Arva Evo 4

-15%
Lagerstatus: På lager
Special Price 183,00 € Regular Price 214,95 €
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Arva Evo 4 er en enkel og klar lavine-sender. Fyret tændes ved at tilslutte det til selen. Der er kun 2 knapper på den: Den velkendte "flag"-knap og en skyder øverst for at skifte mellem søge- og sendetilstand. På trods af sin enkelhed understøtter dette fyrfadslys multibegravelsessøgning.

Se en sammenligning af lavinesendere i vores sortiment i voresSnowHow!

Detaljer

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Egenskaber:

  • Softwaren er meget let at forstå
  • Designet sikrer, at kontrollen af enheden er meget let, ingen unødvendige knapper
  • Håndtering af spidser
  • Understøttelse af flere begravelser
  • Designet af denne bipper er meget handskevenligt
  • Dette er en af de billigste bipersoner med fuld multibegravelsesunderstøttelse
  • Rækkevidde: 40m
  • Vægt: 220g
  • Dimensioner: 135 x 80 x 28mm
  • Batterilevetid: 250 timer, 4AA-batterier


Håndtering af spyd
Overførsel af et signal fra en bipper sker med fluxlinjer. Disse linjer kan få en søgende bipper til at fejlvurdere et offers placering. Dette har at gøre med de steder, hvor signalet modtages stærkest. På grund af fluxlinjerne kan signalet være stærkere på steder, hvor det ikke kommer fra. Den søgende bipper kan opleve dette som vildledende og give den forkerte position. Disse steder med de stærkeste signaler er spidserne. Spikehåndtering sikrer, at den søgende bipper håndterer disse spikes korrekt, så den altid giver en præcis og nøjagtig placering af offeret.

Støtte til flere begravelser
Understøttelse af flere begravelser anvendes, når der søges efter flere ofre. Denne bipper kan undertrykke signaler. Når 1 offer er fundet, kan du undertrykke bipersignalets signal og fortsætte med at søge efter det næste offer.

Flagknap
Denne knap findes i mange lavinesøgere på markedet. Denne knap bruges, når der er fundet et offer, når man søger efter flere ofre. Når du har fundet offeret, skal du trykke på denne knap, og det vil blive markeret med et flag. Bipperen vil derefter undertrykke signalet fra bipperen og navigere dig til det næste offer.

Skift til at transmittere
Under eftersøgningen efter et eller flere ofre kan der opstå en anden lavine. Alt beskyttelse for dette er i mange bipers denne funktionalitet. I søgetilstand skifter bipperen automatisk til sendetilstand, hvis den ikke bevæger sig i et vist tidsrum, mens den er i søgetilstand. På denne måde kan du også blive fundet, hvis du ender under en lavine, mens du søger.