Indlæser...

Arva Evo 4

21%
Special Price 1.416,23 kr. Regular Price 1.798,61 kr.
21%
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Arva Evo 4 er en enkel og klar lavine-sender. Fyret tændes ved at tilslutte det til selen. Der er kun 2 knapper på den: Den velkendte "flag"-knap og en skyder øverst for at skifte mellem søge- og sendetilstand. På trods af sin enkelhed understøtter dette fyrfadslys multibegravelsessøgning.

Se en sammenligning af lavinesendere i vores sortiment i voresSnowHow!

Detaljer

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Karakteristika:

  • Softwaren er meget let at forstå
  • Designet sikrer, at styringen af enheden er meget nem, ingen unødvendige knapper
  • Håndtering af pigge
  • Understøttelse af flere begravelser
  • Designet af denne bipper er meget handskevenligt
  • Dette er en af de billigste bippere med fuld understøttelse af multibegravelse
  • Rækkevidde: 40m
  • Vægt: 220 g
  • Dimensioner: 135 x 80 x 28 mm
  • Batterilevetid: 250 timer, 4AA batterier


Håndtering af spyd
Overførsel af et signal fra en beeper sker med fluxlinjer. Disse linjer kan få en søgende bipper til at fejlbedømme et offers placering. Det har at gøre med de steder, hvor signalet modtages stærkest. På grund af fluxlinjerne kan signalet være stærkere på steder, hvor det ikke kommer fra, og den søgende beeper kan opleve dette som misvisende og give en forkert position. Disse steder med de stærkeste signaler er spikes. Spike-håndtering sikrer, at den søgende beeper håndterer disse spikes korrekt, så den altid giver en præcis og nøjagtig placering af offeret.

Støtte til flere begravelser
Multibegravelsesstøtte bruges, når der søges efter flere ofre. Denne bipper kan undertrykke signaler. Når 1 offer er fundet, kan du undertrykke beeperens signal og fortsætte med at søge efter det næste offer.

Flag-knap
Denne knap findes på mange lavine-transceivere på markedet. Den bruges, når man har fundet et offer og søger efter flere ofre. Når du har fundet offeret, skal du trykke på denne knap, og det vil blive markeret med et flag. Bipperen vil derefter undertrykke bippersignalet og navigere dig til det næste offer.

Skift til at sende
Under eftersøgningen af et eller flere ofre kan der opstå en ny lavine. Alt beskyttelse for dette er i mange bippere denne funktionalitet. Hvis bipperen ikke bevæger sig i et bestemt tidsrum i søgefunktionen, skifter den automatisk til sendefunktionen. På den måde kan du også blive fundet, hvis du ender under en lavine, mens du søger.