Indlæser...

Amplid Aloha Vibes

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Profil Twin Rocker-Camber-Rocker
Stil Powder, Fun-carve
Form Directional
Flex Medium/Stiv
Snowboard Core Types Poplar, Honeycomb
Kernetilføjelser Carbon
Type base Sintered
Snowboard Binding Montage 2 x 4

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Snowboards kan ikke fås meget bredere eller vildere end Amplid Aloha Vibes. Denne stumpe pow-surfing-glæde er sprængfyldt med løft-genererende overflade og svæver lige så godt i rå steeps som på lavvinklede, snefyldte enge. Fed, men også smidig og legesyg, og den vægtbesparende HEXO2 Lite reducerer uønsket svingvægt fra Aloha's overdimensionerede chassis. Uanset om du er friskbenet eller træt, planlægger Aloha Vibes så perfekt i dyb sne, at du vil eksplodere puder og tage sving indtil de sidste lifte uden at få en antydning af benbrænding.

Detaljer

PROFIL

  • Directional Cruise Camber
    Rocker med tidlig stigning til dominans på alle bjerge. Cruise Camber's nedtonede dimensioner giver en præcis og livlig fornemmelse, der minder meget om pop camber, men med meget forbedret ydeevne i dyb sne og en mere "indbrudt" fornemmelse efter indpakningen. I Amplids directional snowboards tilføjes en smule tidlig stigning til cruise camber for at forbedre opdriften endnu mere.

  • Floatation Tips
    Ultrabrede, lavt stigende tips, der udelukkende er beregnet til at skabe løft i pulver uden at suge fart op. De giver ski og snowboards en surfy fornemmelse.


CORE

  • Omni Core
    En
    pålidelig kerne af poppeltræ med lav densitet, som er let, holdbar og har en god flexhukommelse. Industriens standard for god ydeevne.

  • Thick Cut
    Tykkerne
    , der blev introduceret i år med future shapes-serien, har en tykkere profil i spids og hale for at reducere vibrationer og øge stivheden der, hvor du har brug for det. Reduceret afbøjning af næse og hale forbedrer flydeevnen i dyb sne, giver mere kontrol og øger stabiliteten.

  • HEXO2 Lite Core
    Hex
    o2 lite, som kun findes i amplids thick cut core, placerer honeycomb i spidserne, men ikke mellem bindingerne. Vægtbesparelsen ved at fjerne overskydende materiale reducerer svingvægten og øger responsen.


FORSTÆRKNINGER

  • Carbon Pop Band
    Et
    smalt bånd af carbon stringers, der løber gennem midterlinjen på en ski eller et snowboard fra spids til hale. Popbåndet øger den langsgående stivhed og pop uden at ændre torsionsstivheden. Ski med pop band føles mere livlige, men forbliver tilgivende.

  • Biaxal Glass
    Ved at bruge biaxial glas i konstruktionen af vores shreds får de en perfekt blanding af respons og legesyge, samtidig med at de forbliver latterligt lette.

  • Impact Pads
    På milligram har vi tilføjet mulitdirektionelle glaspuder i bindingsområdet for at undgå deller forårsaget af spidse hjørner på metalsplitboardbindingsbaser. Disse puder vil øge holdbarheden uden at tilføje uønsket vægt.


TOPSHEET

  • PLT Topsheet
    En
    særlig miljøvenlig finish, der ser godt ud og aldrig revner!


BASE

  • Sintered 7 Base
    En
    førsteklasses sintret plast, der let absorberer voks og vil overgå dine ridekammeraters baser uden at svede. Du må hellere vænne dig til at vente.

  • Shred Ready
    Amplid har ikke tænkt sig at sælge dig den bedste shred, du nogensinde har kørt, og overlade tuningen til en anden. De giver hver tur den bedste tuning, den nogensinde vil få.


SIDEVÆG OG KANTER

  • Beziér-kurver
    Amplid undgår radius, hvor vi kan, og bruger Beziér-kurver, når vi designer sidecuts og nose-shapes. Det giver Amplid mulighed for at beregne kernenes nøjagtige flexkurve, hvilket resulterer i den mest harmoniske kørsel, som en ski eller et board kan give.

  • Jekyll & Hyde Geometrie
    Max effektive kant- og kvadratcentimeter i en min bræt- eller skilængde. Uforsinkelige, men smidige powder boards, afsavede jibdæk med enormt pop og kanthold og den ultimative opskrift på all-mountain ski.

Amplid Aloha Vibes 22/23 Sizechart
 Size154
overall length (mm) 1540
nose length (mm) 309
running length (mm) 1090
tail length (mm) 141
waist width (mm) 280
nose width (mm) 323
tail width (mm) 302
sidecut depth (mm) 16
sidecut radius (m) 9.25
stance position 18 back
nose radius (mm) 800
tail radius (mm) 800
ref stance (cm) 56 (52 - 60)
camber Directional Cruise Camber
approx weight (kg) 2.9
rider weight-range (kg) 65-95
active surface area (cm2) 4120