RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Fjällräven Abisko Shape 3 B-grade

25%
Kun %1 tilbage
As low as 5.429,40 kr. Regular Price 7.274,55 kr.
25%
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Fjällräven Abisko Shape 3 B-Assortment er et let og stærkt tunneltelt med et rummeligt vindfang. Teltet er nemt at slå op, og det har smarte funktioner, bl.a. en overdug, der kan rulles sammen i begge ender. Teltet sælges til en reduceret pris som B-klasse, fordi stoffet er blevet påvirket under farvningsprocessen, hvilket giver en stribeeffekt, som er synlig, når teltet er slået op.

Bemærk, at hvert telt ser forskelligt ud, og at de vedlagte fotos kun giver et indtryk.

Detaljer

Abisko Shape 3 B-Assortment er et let og stærkt tunneltelt til fire sæsoner med vægtbesparende lavprofildesign og bemærkelsesværdig god plads i vindfanget. Det er et alsidigt telt med overlegen ventilation, inklusive en ny smart funktion, der lader dig rulle oversejlet op i begge ender. Det giver en fantastisk luftgennemstrømning og er lige så praktisk i det uforudsigelige skandinaviske vejr som i varmere klimaer. Abisko Shape er en perfekt letvægtsledsager på vandreture året rundt under alle forhold undtagen de mest ekstreme.

Oversejlet og inderteltet er forbundet, så inderteltet holdes tørt, mens det slås op. Stanghylstrene sidder på ydersiden og er farvekodede for nemheds skyld. De er brede nok til at passe til dobbeltstænger (tilbehør) under udsatte forhold. Åbningerne i oversejlet kan åbnes eller lukkes helt med oversejlet. Under varme forhold kan dørene rulles op og fastgøres i en halvåben position - lynlåsen har en automatisk låsefunktion, så vinden ikke kan tvinge den til at "krybe" - for ekstra luftcirkulation, uden at der kommer regn ind i inderteltet. Inderteltets dør har et fint net og kan lukkes helt med en stofdør. I vindfanget er der god plads til udstyr, madlavning eller en firbenet ven. Indgangen er fra siden, hvilket betyder, at pladsen kan udnyttes godt. Inderteltet er også rummeligt med en tørresnor og netlommer, der er nyttige, når du vil holde styr på dit grej.

B-sortiment

Teltet sælges til en reduceret pris som B-klasse, fordi stoffet blev påvirket under farvningsprocessen, hvilket gav en stribeeffekt, der er synlig, når teltet er sat op.
Teltene er blevet testet grundigt for at sikre, at stoffets belægningskvalitet ikke blev påvirket af striberne, herunder:
- Laboratorietest med SGS: resultaterne viste ingen svagheder
- 6 ugers felttest: resultaterne viste ingen svagheder i styrke eller kvalitet. I denne 6 ugers felttest har der ikke været nogen lækager fra det stribede stof, eller underlig spænding eller løsning ved striberne.

Selvom teltet måske ser anderledes ud, er det stadig bygget til at kunne bruges hele livet, og Fjällrävens standardgaranti gælder.

Egenskaber

  • Materiale indertelt: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Ydermateriale: 100% polyamid
  • Gulvmateriale: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Stænger materiale: DAC Featherlite NSL
  • Telt type: Tunneltelt
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
  • Pløkker: DAC V-Pegs Small
Fjallraven Abisko Shape 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Dimensioner 220x180x110cm
Minimal vægt 2.160 kg
Maksimal vægt 2.560 kg
Pakket størrelse 41x16cm
Sæson 4
Konstruktion Tunnel