Indlæser...

Jones Solution 23/24

20%
Kun %1 tilbage
As low as 6.121,19 kr. Regular Price 7.651,49 kr.
20%
Inkl. moms.
Specifikationer
Splitboard gewicht 3.0kg - 3.5kg
Medfølgende tilbehør Nothing included

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Jones Solution har i årevis været den bedste inden for splitboard-segmentet. Det første board med Inner/Outer traction Tech og 3D Contour Base 3.0. Med denne form har du endnu mere flydeevne, og du kan lave ubesværede sving i det dybeste pudder. Dette bræt er din bedste ven i backcountry. Uanset om det er de vanskelige situationer eller de legende øjeblikke i din søgen efter frihed.

Detaljer

PROFIL

 • Directional Rocker
  Et hybrid rocker/camber flexmønster defineret af mere tip rocker end tail rocker og camber mellem bindingerne. Den rockerede spids lader boardets næse flyde og forbedrer manøvredygtigheden, mens camberen under foden giver kanthold og respons. En let rockered tail bevarer kraften og stabiliteten fra et traditionelt bræt, men hjælper med at holde halen fri for at fange den i starten af sving og landingsswitch.

 • 3D Contour Base 3.0
  Freeride-næse med 7 mm ske og 0 til 7 mm ske i halen. Skeen starter hvor rocker starter. Dette sikrer et bedre glid, et glat kantskifte og flydeevne.

 • Blunt Nose
  Bredere caped næse. Som følge heraf pløjer du mindre gennem sneen, og det ser ud som om, du har en længere næse. Du får også en lavere svinghastighed.

 • Progressive Sidecut
  Ved at øge sidecut-radius mod kontaktpunkterne får brættet en jævn ind- og udgangsfase under dine sving.


CORE

 • FSC Split Ultra Core
  Ultralet og ultra holdbar kerne af træ med tredobbelt tæthed, der er designet udelukkende til splitboards. Hardwood stringers placeret ved kanterne giver suveræn respons og holdbarhed.


FORSTÆRKNINGER

 • Flax/Basalt Power Stringers
  New Jones eksklusive bæredygtige stringers fremstillet af 100 % naturlige fibre. Komposit Flax og Basalt stringer hjælper med at overføre kraft til kanterne, forbedrer torsionsresponsen og absorberer boardchatter.

 • Triax Fiberglass
  Multi-akse, syet glasfiberlaminat, der giver en præcis og responsiv kørsel i ethvert terræn og under alle sneforhold.


BASE

 • Sintered 9900 Base
  Superstærk, holdbar og hurtig base, som er relativt nem at reparere på grund af kombinationen af polyethylen og Carbon UHMW-PE.

 • Wend Natural Wax
  Jones boards er klar til at shredde lige ud af butikken og er fabriksvokset med WEND natural wax.


TOPSHEET

 • Textured Eco-Plastic Topsheet
  Lavet af Castor bønner, også kendt som wonder beans. Dette miljøvenlige materiale er ultralet og også mere ridsefast og vand- og sneafvisende. Udstyret med en mild tekstur for ekstra greb og holdbarhed.

 • Rustfrit stålforstærkninger
  Rustfrit stålplader er indlejret i næse og hale for at forbedre holdbarheden af boardspidsen.


SIDEVÆG OG KANTER

 • Oversized Recycled Edges
  Alle Jones-brætter er fremstillet med oversized kanter af genbrugsstål for ekstra holdbarhed og forbedret bæredygtighed i produktionen.

 • Thin Recycled Edges
  Fremskridt inden for skikanternes holdbarhed gør det muligt for os at bruge tyndere kanter på splitboard-indvendige kanter (og Project X-udvendige kanter) for at spare vægt. Udvendige kanter er 2 mm, indvendige kanter er 1,5 mm.

 • Recycled Rounded ABS
  Ny afrundet sidevægsfinish, der forbedrer brættets holdbarhed ved at beskytte topsheetet mod afskalning. Fås på alle splitboards og surf series modeller.

 • Inner Traction Tech
  Traction Tech til splitboards. Stålkanterne på indersiden har også traction tech. Dette resulterer i mere greb under splitning.

 • Factory Tuned
  Alle Jones-snowboards er fabriksafstemt i spids og hale, så du kan gå direkte fra butikken til bjerget.


ANDRE

 • Super Sap Bio Resin
  Alle Jones boards er nu bygget med biobaseret, vedvarende epoxy i stedet for petroleumsbaseret epoxy. De råmaterialer, der bruges til at fremstille Super Sap Bio-Resin, er koprodukter eller affaldsprodukter fra andre plantebaserede industrielle processer. Produktionen af Super Sap kræver 33 % mindre drivhusgasemissioner end konventionel epoxy.

 • Forever Flex
  Forever Flex er en ny fremstillingsproces, der hjælper med at stabilisere et bræt med flex og rocker i hele dets levetid.


SPLITBOARD-TEKNOLOGI

 • Quick Tension Tail
  Quick Tension Tail Clip er et letvægts tailclipsystem, der er designet til at passe til alle 2016 og nyere Jones splitboards. Jones splitboards har et hak skåret i halen på begge ski, som gør det muligt for Quick Tension Tail Clip blot at glide ind i hakket og fastgøre skindet.

 • Jones Bolt-less Bridge
  Bolt-less Bridge eliminerer splitclips fastgørelseshardware fra bunden af brættet ved at omprofilere træets kerne ved clipsene. Trækernen under clipsene er tykkere og giver bedre torsionsstivhed og en kraftigere forbindelse ved splitclipsene.

 • Karakoram Ultraclip 2.0
  Karakoram Ultraclips er blevet lettere og strammer bræthalverne til hinanden. 2.0-versionen gør det nemt at bringe spændingen tilbage på bræthalvdelene.

 • Karakoram Tip-Lock Tip Clips
  Enhver splitboarder kender følelsen - du falder ind i en fast linje, og din tipclips springer op! Aldrig mere. Ved hjælp af Active Joining Technology låser og klemmer Karakoram Tip-Lock Tip Clips hurtigt spidserne på dit splitboard med et enkelt håndtag.


SIZECHART

Jones Solution 23/24 Sizechart
Size 154 158 159W 161 162W 164 165W 167 169W
Effective Edge (mm) 1142 1176 1180 1200 1210 1226 1234 1246 1266
Tip Width (mm) 292 294 307 296 307 299 311 305 317
Waist Width (mm) 246 249 263 252 263 254 266 259 270
Tail Width (mm) 278 281 295 283 294 286 298 292 304
Sidecut Radius (m) 7.9 8.5 8.7 9.1 9.3 9.3 9.4 9.4 9.5
Stance Setback (mm) 20 20 20 20 20 20 20 20 20
Width Regular Regular Wide (Big Horn Series) Regular Wide (Big Horn Series) Regular Wide (Big Horn Series) Regular Wide (Big Horn Series)