Indlæser...

Jones Frontier Split 22/23

44%
Kun %1 tilbage
As low as 3.437,10 kr. Regular Price 6.123,62 kr.
44%
Inkl. moms.
Specifikationer
Splitboard gewicht 3.0kg - 3.5kg
Medfølgende tilbehør Nothing included

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Frontier Split er det ultimative splitboard til legesyge ryttere, der leder efter en retningsbestemt freerideform uden et stift flex. Frontier har en flydende, freeride-næse til at knuse pow og crud busting sammen med en freestyle-hale, der er perfekt til at poppe puder og trampe klippefald. På isede skindspor eller faste nedkørsler giver Directional Rocker-profilen og Inner/Outer Traction Tech 2.0-kanterne sikker stabilitet og kantgreb. Frontier Split tilbyder høj ydeevne uden at spare på materialerne, da den er bygget med en Sintered 8000-base, et Eco-plast-topark og FSC Classic Core, der er specielt profileret for at give ekstra pop.

Detaljer

PROFIL

 • Directional Rocker
  Et hybrid rocker/camber flexmønster defineret af mere tip rocker end tail rocker og camber mellem bindingerne. Den rockerede spids lader boardets næse flyde og forbedrer manøvredygtigheden, mens camberen under foden giver kanthold og respons. En let rockered tail bevarer kraften og stabiliteten fra et traditionelt bræt, men hjælper med at holde halen fri for at fange den ved indledning af sving og landingsswitch.

 • Blunt Nose
  Bredere caped nose. Som følge heraf pløjer du mindre gennem sneen, og det ser ud som om, du har en længere næse. Du får også en lavere svinghastighed.

 • Progressive Sidecut
  Ved at øge sidecut-radius mod kontaktpunkterne får brættet en jævn ind- og udgangsfase under dine sving.


CORE

 • FSC Classic Core
  Fuldtræspoplerkerne, der giver sjov pop, jævnt flex og solid holdbarhed.


FORSTÆRKNINGER

 • Biax Fiberglass
  2-dimensionelt glasfiberlag, der derfor er mindre stift, hvilket sikrer en komfortabel og legende karakter.


BASE

 • Sintered 8000 Base
  Super stærk, holdbar og hurtig base, som er relativt nem at reparere på grund af kombinationen af Polyethylen og Carbon UHMW-PE. Lidt mindre voksabsorption sammenlignet med 9900-versionen.

 • Wend Natural Wax
  Jones boards er klar til at shredde lige ud af butikken og er fabriksvokset med WEND natural wax.


TOPSHEET

 • Øko-plast Topsheet
  Lavet af Castor bønner. Også kaldet wonder beans. Dette miljøvenlige materiale er ultralet, mere ridsefast og vand- og sneafvisende.


SIDEVÆG OG KANTER

 • Rustfrit stålforstærkninger
  Rustfrit stålplader er indlejret i næse og hale for at forbedre holdbarheden af brætspidsen.

 • Oversized Recycled Edges
  Alle Jones-brætter er fremstillet med overdimensionerede kanter af genbrugsstål for øget holdbarhed og forbedret bæredygtighed i produktionen.

 • Recycled ABS
  Jones genbruger så meget af basismaterialerne som muligt for at minimere miljøpåvirkningen. Så basen på brættet ovenfor kan være "inverteret" (vendt om). Ved altid at vende farverne på basen om, spildes så lidt basismateriale som muligt. Vi kan derfor ikke love dig en basevariant, da vi også modtager dem forskelligt.

 • Inner Traction Tech
  Traction Tech til splitboards. Stålkanterne på indersiden har også traction Tech. Dette resulterer i mere greb under splitning.

 • Factory Tuned
  Alle Jones snowboards er fabriksafstemt i spids og hale, så du kan gå direkte fra butikken til bjerget.


ANDRE

 • Forever Flex
  Forever Flex er en ny fremstillingsproces, der hjælper med at stabilisere et boards flex og rocker i hele dets levetid.

 • Super Sap Bio Resin
  Alle Jones boards er nu bygget med biobaseret, vedvarende epoxy i stedet for oliebaseret epoxy. De råmaterialer, der bruges til at fremstille Super Sap Bio-Resin, er samprodukter eller affaldsprodukter fra andre plantebaserede industrielle processer. Produktionen af Super Sap kræver 33 % mindre drivhusgasemissioner end konventionel epoxy.


SPLITBOARD TECH

 • Quick Tension Tail
  Quick Tension Tail Clip er et letvægts tailclipsystem, der er designet til at passe til alle 2016 og nyere Jones splitboards. Jones splitboards har et hak skåret i halen på begge ski, som gør det muligt for Quick Tension Tail Clip blot at glide ind i hakket og fastgøre skindet.

 • Karakoram Tip-Lock Tip Clips
  Enhver splitboarder kender følelsen - du falder ind i en fast linje, og din tipclips springer op! Aldrig mere. Ved hjælp af Active Joining Technology låser og klemmer Karakoram Tip-Lock Tip Clips hurtigt spidserne på dit splitboard med et enkelt håndtag.

 • Karakoram Ultraclip 2.0
  Karakoram Ultraclips er blevet lettere og strammer boardhalerne til hinanden. 2.0-versionen gør det nemt at bringe spændingen tilbage på boardhalvdelene.

 • Jones Bolt-less Bridge
  Bolt-less Bridge eliminerer splitclipsenes fastgørelseshardware fra bunden af brættet ved at omprofilere træets kerne ved clipsene. Trækernen under clipsene er tykkere, hvilket giver bedre torsionsstivhed og en kraftigere forbindelse ved splitclipsene.


SIZECHART

Jones Frontier Split 22/23 Sizechart
Size (cm) 152 156 158W 159 161W 162 164W
Effective Edge (mm) 1110 1144 1160 1170 1186 1196 1212
Tip Width (mm) 291 295 305 298 308 300 310
Waist Width (mm) 249 252 262 254 264 256 266
Tail Width (mm) 291 295 305 298 308 300 310
Sidecut Radius (m) 7.1 7.3 7.5 7.5 7.7 7.9 8.1
Stance Setback (mm) 20 20 20 20 20 20 20
Width Regular Regular Wide (Big Horn Series) Regular Wide (Big Horn Series) Regular Wide (Big Horn Series)